Assistent Property Manager

Wij zoeken een Assistent Property Manager voor 32 – 40 uur die het leuk vindt om ondersteuning te bieden in het beheer en onderhoud van ons vastgoed. Jij bent aanspreekpunt voor onze huurders en informeert hen over geplande werkzaamheden. Lees er meer over hieronder...
Assistent Property Manager

Onze portefeuille groeit en daarom zijn wij op zoek naar een:

Assistent Property Manager

Hinke Fongers Beheer (HFB) is een vastgoedonderneming actief in het beleggen in kantoren, winkels en woningen. Een familiebedrijf dat klanttevredenheid en een persoonlijke relatie met haar huurders hoog in het vaandel heeft staan.

Wij zoeken een Assistent Property Manager voor 32 – 40 uur die het leuk vindt om ondersteuning te bieden in het beheer en onderhoud van ons vastgoed. Jij bent aanspreekpunt voor onze huurders en informeert hen over geplande werkzaamheden. Daarnaast bied je administratieve ondersteuning. Denk aan het aanvragen van offertes, het ondersteunen bij het collectief inkopen van contracten, het uitzetten en opvolgen van meldingen bij leveranciers en het verwerken van (storings)meldingen in ons onderhoudssysteem. Je legt continue de lijntjes die ervoor zorgen dat dossiers en vragen in beweging blijven. Je bent klantgericht en hebt goede communicatieve vaardigheden waardoor jij in staat bent om een goede relatie op te bouwen met onze leveranciers en huurders.

De functie-eisen zijn:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Accuraat, servicegericht en communicatief vaardig
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken

Heb jij interesse in bovenstaande functie?

Stuur je sollicitatie dan naar vacature@hinkefongers.nl t.a.v. mevrouw M. Broeders.