Nieuwbouw appartementen Hengelo

Het project
Naar ontwerp van Bloot Architecture wordt het voormalige UWV-kantoorpand aan de Prinses Beatrixstraat 15 getransformeerd tot een woongebouw met ruim 93 huurappartementen en een commerciƫle ruimte in de plint. Met de transformatie wordt het gebouw tot op het betonnen skelet gestript en voorzien van een geheel nieuwe, duurzame, eigentijdse buitengevel. Alle installaties worden vervangen door nieuwe duurzame installatietechnische oplossingen met als uitkomst dat het gebouw gasloos zal zijn. Het omliggende terrein wordt ook meegenomen in de transformatie, waarbij niet alleen gelet wordt op duurzaamheid, maar ook op circulariteit, biodiverse maatregelen en klimaatadaptatie.

Appartementen
De appartementen variƫren van ca. 50 tot 90 m2 GO. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken en een hoofdslaapkamer. Het merendeel van de appartementen beschikt over een buitenruimte in de vorm van een loggia, dakterras of tuin. Daarnaast wordt er op het terrein een gezamenlijke tuin gerealiseerd. Naast vergroening van het terrein, wordt er ook plaatsgemaakt voor een grote fietsenstalling en blijven er voldoende auto parkeerplaatsen behouden voor de bewoners.

Ideale ligging
Met station Hengelo en het centrum op een steenworpafstand is de ligging optimaal. Met de trein sta je binnen 5 minuten op het Enschede Kennispark en met 10 minuten in het centrum van Enschede.

Binnenkort volgt meer informatie! Blijf op de hoogte van de voortgang, beschikbaarheid en prijzen door je in te schrijven via het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

* Verplichte velden