Hinke Fongers, een family office vastgoedbelegger in eersteklas vastgoed.

Hinke Fongers, een family office vastgoedbelegger in eersteklas vastgoed.

Over ons

Hinke Fongers Beheer is een eindbelegger in kantoren, winkels en woningen. Een familiebedrijf dat klanttevredenheid en een persoonlijke relatie met haar huurders hoog in het vaandel heeft staan. Aan- en verkoop, verhuur en technisch beheer worden door een klein team vanuit Baarle-Nassau verzorgd.

Onze portefeuille bestaat uit kantoren in de directe omgeving van incitystations, supermarkten, convenience winkelcentra en appartementengebouwen. Voor de kantoren ligt zwaartepunt van de portefeuille de stedendriehoek Den Bosch, Breda en Tilburg. Onze winkelportefeuille bevat hoofdzakelijk triple net verhuurde supermarkten, maar ook Stada Stores in Breda, een Jumbo food market in Den Bosch en een convenience winkelcentrum in Hengelo.

De afgelopen jaren is onze portefeuille sterk gegroeid, maar daarmee is onze ambitie nog niet gestild. Het eind 2021 op te leveren Dommelstaete in Sint Michielsgestel met 19 appartementen voor de vrije sector huur vormt een goed voorbeeld van de kwaliteit die wij daarbij voorstaan. Het recent opgeleverde en nagenoeg volledig verhuurde Plan-T naast het station van Tilburg weerspiegelt ons ambitieniveau. In de tweede helft van het jaar 2022 zal in Tilburg ‘De Brabander’ worden opgeleverd, een woontoren met 162 appartementen voor de vrije sector, op 50 meter afstand van het Centraal Station.

Wat ons onderscheidt

Familiebedrijf

Hoge klanttevredenheid

Persoonlijk contact
met huurders

Hoge bezettingsgraad
en weinig verloop

De gezichten achter Hinke Fongers

 • Richard Beentjes
  Richard Beentjes
  Directeur
 • Wouter Schoenmakers
  Wouter Schoenmakers
  Controller
 • Urs Veltrop
  Urs Veltrop
  Operationeel Manager
 • Arno van Loon
  Arno van Loon
  Commercieel Manager